Sopar – Assamblea del CAG

Benvolguts socis, 

Aquest proper dissabte 22 de desembre es farà el sopar – assamblea del Centre Alpí de Gironella, com en els darrers anys per aquestes dates. Totes les socies i els socis estan convidats a participar en el sopar i en l'Assamblea on es farà un repàs de les activitats que s'han dut a terme aquest any per l'entitat i es farà una presentació per al proper any. Tothom qui vulgui portar fotografies de les activitats que ha realitzat en l'últim any pot fer-ho, es farà una projecció de fotos de les activitats del centre i les activiatats dels socis que ho vulguin.

S'ha quedat a les 21h al Solc, el sopar costarà el popular preu de 5 Euros. Cal avisar amb antelació de l'assistència per poder fer una previsió alhora de comprar el menjar.

Podeu avisar a través del Bloc o per correu alectrònic: centrealpigironella@gmail.com

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.