Vilanova de Meià

Aquests dies de pont vam aprofitar per anar a Vilanova, el dijous amb el Dani, encegats, ens vam ficar al Clan de los Chamanes (7a/Ae o V+/Ae), amb el nostra grau sumat no arribem a 7, així doncs que ens vam dedicar a pedalar!! Sols dir que la via desploma molt!! Te unes vistes estupendes, ideal per sanar de vertigen, via molt equipada i no massa obligada (V+).

    [@more@]

El divendres es va afegir el Sam, i en cordada de tres vam anar a La Cosa Nostra (6a/A1), aquesta va resultar mes el nostre grau! Els tres primers llargs son molt bons, llàstima del últim que desmereix una mica la via. El primer llarg te un pas curiós entrant a la reunió de 6a obligat, potser el pas clau de la via, el sostre del segon nosaltres vam tibar de un encastador per poder sortir en lliure, el tercer tot plaer, el quart placa guapa però curta i l’últim força trencat. La via esta equipada, però pot anar be portar algú!

   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.