La Saca Gran

Amb el Dani per reis ens varem regalar una visita a Agulles,  la idea era anar a la part alta d’Agulles, que no havíem visitat mai, i fer una o dues vies fàcils.[@more@]

Via de tres llargs entre III i IV, el primer pot anar be algun friend mitja la resta esta equipada, el segon de placa i el tercer te la gracia de superar una llastra en bavaresa molt xula!

                                                                                     Com teníem temps, ens varem ficar a una altre via que hi ha més a la dreta. La via Itaca, en teoria no gaire més difícil IV/IV+ i un pas de V-.El primer llarg comença un xic desplomat amb artificial(o en lliure per els valents), fins a un díedre força vertical protegit amb una sabina i un pitó, d’aquí en diagonal fins a la reunió Ae,V i IV+

El segon arranca un xic a l’esquerra fins a casar un parabolt, placa fina de pressa petita, d’aquí amunt buscant el millor camí fins un altre força més amunt i en lleuger flanqueig a la dreta s’arriba a la reunió. V, IV+

                                                                                        El tercer de tràmit fins el cim III+.La via ha estat reequipada amb parabolts i reunions rapelables, sols necessitarem les cintes expres i algun tasco opcional per díedre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.