Via del Falcó

Aquest últims caps de setmanes em estat navegant per agulles i proximitats, descobrint agulles fantàstiques, totes amb diferents personalitats.

Aquest darrer  hem visitat la Miranda de l’Alba, per la via del Falcó (A1e/V). Situada a Frares Encantats, tranquil i assolellat (cara est). Vam portar el Noe que s’estrenava amb via llarga, ideal per portar algú que no hagi fet artifo!! i a mes en horitzontal!!, Tot i així va passar i amb nota.

[@more@]

La via arranca en un esperonet  III,IV un pitó arribant a la R, es pot assegurar amb alguna baga savinera. El segon es el més difícil, artificial molt horitzontal i amb sortidetes “fàcils”, tot esta equipat amb burins però els pasos et fan suar, reunió en una vauma estupenda que per si sola ja val la pena!. L’últim es curt, vertical i molt disfruton.

   Ja tornant vam aprofitar per fer la normal de la Maquina de Tren, 35m de III i IV força divertits.Encara va quedar temps per fer la Aresta Brucs de la Bitlla, dos llargs deliciosos de III i IV/IV+, pocs seguros nomes quatre en tota la via, però es pot protegir mes o menys amb friends a la fissura , algun alien per forats i un marlet .

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Via del Falcó

 1. Joan diu:

  Veig que seguiu la descoberta d’Agulles i Frares a bon ritme, enhorabona !

  No he trobat la ressenya que em vau comentar del Roc de Can Maurí, a veure si escriviu l’enllaç aquí mateix.

 2. Jornada de formació coordinadors el 7 de maig a Cal Pons,per Jornada Berguedàsfera del 9 de maig

  El passat divendres vam quedar els presents a fer jornada el proper dia 7 de maig a les 10 del matí fins a la 1 del migdia a Puig-reig,alTelecoloni@ a Cal Pons(antic seu institut, vora església), on amb reproductor i pantalla gegant o farem millor per a tots, per tal d´unificar criteris i ensenyar eines per jornades del 9 de maig de la Berguedàsfera, als 5 punts d´accés públic, fins ara lligats.

  Recordeu que per accedir al grup de debat de la Berguedàsfera pels blocaires adherits es fa a:

  http://groups.google.com

  CERCA: xarxa berguedà

  CODI HTML BERGUEDÀSFERA A POSAR ALS BLOCS:

  Heu d´introduir al bloc a l´apartat de format el codi:

  cefully();} catch(e) {}” href=”http://berguedasfera.blogspot.com/”>http://bp3.blogger.com/_etBgdk-mX14/R87rgIkjLyI/AAAAAAAAA8Y/MK18OF6WK9A/s400/berguedasfera.jpg” alt=”” id=”BLOGGER_PHOTO_ID_5174331959184404258″ border=”0″ />

  Per qualsevol dubte:

  berguedasfera@gmail.com

Els comentaris estan tancats.