Tarradets, Integral Atlántida

La via la van fer el divendres 12 octubre el Ramon Artigues i l’Arnau Garreta.                                                                                                                       La idea era fer la via clàssica Atlàntida que no fa ni cristo i sincerament no val gaire la pena. Nomes per col·leccionistes. A la part de dalt el Ramon havia vist cordes i no sortia ressenyat cap enlloc i vam anar a investigar. La part de dalt es guai i a nosaltres ens va deixar un bon gust de boca. Està molt a pèl, la qual cosa o no se si per això ens va molar. Jo crec que val la pena. La via es exigentilla, però sense ser molt dura i nosaltres teníem la sensació d’estar obrint cada llarg  però anàvem trobant seguros, vells, nous, de todo un poco. Nosaltres la vam batejar com a Integral Atlàntida per que és la continuació lògica de la part de baix. 

Ressenya

Atlantida1.htm (resum llargxllarg)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Tarradets, Integral Atlántida

  1. Piju diu:

    Eii, felicitats, rescatar una via d’aquest calibre es una molt bona activitat, llàstima que el resultat sembla que no sigui cap meravella, encara que a la ressenya els graus a dalt es veuen prou homogenis.
    Seria interessant que li passeu la topo a l’Albert Castellet
    http://albert.castellet.cat/Ressenyes/index.htm
    Esta fent un recull molt complert, sobretot de Catalunya.

Els comentaris estan tancats.