El Faraó i Faraonet

Lloc tranquil amb Bones vistes, vam escollir la temple del sol (50m 6a), per despres enllaçar amb l’Anglada-Guillemon (120m V/A2).

[@more@]Aquesta primera es tracta de seguir una llarga i evident fissura, nosaltres la vam fer en un sol llarg, la via esta equipada amb burins, però algun friend gran i mitja pot anar bé, arribant al cim la roca es força trencada i la reunió s’ha de fer en una savineta o muntar-la. Un curt rapel ens deixa a peu del Faraó, nosaltres ho vam fer en dos llargs,llargs.

Primer es puja per la placa i despres cal flanquejar a la dreta per casar la fisura, el seguro esta molt amunt casi entrant a la reunio. (es pot xapar una antiga reunio a l’esquerra). L’artificial esta practicament equipat, sols cal algun friend mitja. La ultima tirada es una agradable rampa amb un paset al principi, (pocs seguros).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El Faraó i Faraonet

  1. Quins records, ara fa un anys vam fer el mateix que vosaltres, molt bona i romàntica escalada, recordo que l’artificial hi havia algun friend encastrat i pràcticament va ser un Ae…

Els comentaris estan tancats.