Qui som?

Som un grup de joves entusiastes de la muntanya, que se'ns ha presentat l'oportunitat de tirar endavant el Centre Alpí de Gironella, una entitat ja registrada desde fa temps, i que, actualment careixia d'activitat. Aquesta entitat la majoria de nosaltres la desconeixiem, probablement a causa del llarg temps que ha estat en repòs, segons tenim entès en els seus temps era tot un referent i va gaudir d'esplendor i d'identitat.

No és més per a nosaltres que una gran satisfacció i il·lusió poder tirar endavant aquesta tasca, que sens dubte és necessari per tots aquells que practiquen i gaudeixen de qualsevol activitat a la muntanya.

Actualment ja som 132 socis!

Composició de la junta del Centre Alpí de Gironella : 

 • President: David Tarrés i Villegas
 • Sots-president : Ton Espel i Serra
 • Secretari : Carles Feliu i Fortuño
 • Tresorer : Josep Pla i Serra
 • Vocals :
  • Jordi Altarriba i Ambròs
  • Joan Coma i Font
  • Jordi Castellà i Vancells
  • Vanessa Salada i Domene

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.